Νέα σουίτα μουσικής Ashampoo Music Studio 4

Νέα σουίτα μουσικής Ashampoo Music Studio 4

H Ashampoo, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της σουίτας μουσικής, Music Studio 4, που προσφέρει δυνατότητες δημιουργίας και επεξεργασίας μουσικής και έρχεται με ένα εντελώς νέο περιβάλλον χρήσης.

 

Η ανανεωμένη σουίτα, υποστηρίζει πολλαπλούς επεξεργαστικούς πυρήνες, για αυξημένη απόδοση, ενώ προσφέρει αυξημένες δυνατότητες ripping και mixing. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζονται λειτουργίες Video-2-Music, για την εξαγωγή μουσικής από αγαπημένα videos, crossfading, για την συνένωση πολλαπλών αρχείων, καταλογογράφηση μουσικών συλλογών, μέχρι και δημιουργία εξωφύλλων για θήκες jewel και slim.

 

Τα υποστηριζόμενα formats ήχου είναι τα FLAC, MP3, OGG, WAV και WMA και η τιμή της σουίτας είναι 29,99 δολάρια.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Η δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος για κατέβασμα, είναι διαθέσιμη εδώ.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC