Νέα συνεργασία του Dropbox με το Facebook

Νέα συνεργασία του Dropbox με το Facebook
 
Σε μια ακόμα συνεργασία μετά τη Vimeo προχώρησε το Dropbox. Η δημοφιλής υπηρεσία cloud storage με ανάρτηση στο επίσημο blog της, ανακοίνωσε πως είναι πια διαθέσιμη και στο Facebook, και συγκεκριμένα στα Facebook Groups.

Το Dropbox θα δίνει την δυνατότητα στα μέλη ενός Group να μοιράζονται αρχεία αλλά και να σχολιάζουν και να κάνουν «like» στα αρχεία που ανεβάζουν οι άλλοι χρήστες.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν προκειμένου να μπορούν να μοιραστούν αρχεία είναι να συνδέσουν το λογαριασμό τους στο Dropbox με το προφίλ τους στο κοινωνικό δίκτυο.

Τα αρχεία που ανεβαίνουν θα φαίνονται κανονικά στον τοίχο του Group όπου όλοι οι χρήστες θα μπορούν να τα κατεβάσουν αλλά και να τα επεξεργαστούν, ενώ η δυνατότητα προβολής τους θα είναι διαθέσιμη και από κινητές συσκευές.

Σε περίπτωση μάλιστα που οι χρήστες επεξεργαστούν κάποιο αρχείο που έχουν κάνει share, αυτό θα ανανεώνεται αυτόματα και στο κοινωνικό δίκτυο, όπως συμβαίνει και με την ιστοσελίδα του Dropbox.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από σήμερα σταδιακά σε όλους τους χρήστες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_921.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC