Νέα υπηρεσία streaming από τη Microsoft

Νέα υπηρεσία streaming από τη Microsoft
 
Ένα χρόνο μετά την απόσυρση του Zune και του Zune Marketplace, αφού δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί το iPod, η Microsoft παρουσίασε μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες Xbox και Windows 8 να αγοράζουν, να κατεβάζουν και να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική μέσω διαδικτύου.

Το Xbox Music είχε ανακοινωθεί στα μέσα του καλοκαιριού και όπως ακριβώς συμβαίνει με υπηρεσίες cloud music όπως το Spotify, περιλαμβάνει πάνω από 30 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια, διαθέσιμα μέσω του οικοσυστήματος της Microsoft στους υπολογιστές, τα smartphones, τα tablets και την κονσόλα της.

Μέσω της υπηρεσίας θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε την αγαπημένη μουσική μέσω streaming δωρεάν αλλά με διαφημίσεις και χρονικό περιορισμό, καθώς και να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες.

Για την πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία, χωρίς περιορισμούς και διαφημίσεις αλλά και με δυνατότητα download της μουσικής, έχετε την επιλογή να αγοράσετε συνδρομή Xbox Music Pass με κόστος 9,99 ευρώ τον μήνα ή 99,99 ευρώ το χρόνο.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_974.jpeg?w=1110

Με το Smart Dj θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό, φτιάχνοντας playlists με τα αγαπημένα σας κομμάτια ή τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, ενώ σύντομα μετά τη λειτουργία της υπηρεσίας θα ενσωματωθούν δυνατότητες sharing προκειμένου να μοιράζεστε τα τραγούδια και τις playlists που δημιουργείτε με τους φίλους σας.

Η Microsoft θα δίνει ακόμα τη δυνατότητα αγοράς τραγουδιών προς 0,99 δολάρια μέσω του Xbox Music Store, όπως συμβαίνει με τα αντίστοιχα μουσικά καταστήματα της Apple και της Amazon.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από αύριο για τους χρήστες Xbox Live σε 22 συνολικά χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Για τους χρήστες Windows 8 και Windows Phone 8 θα γίνει διαθέσιμη μετά την επίσημη παρουσίαση των λειτουργικών στις 26 Οκτωβρίου.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1041.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC