Νέες αναφορές για προβλήματα του iOS 6.1.3

Νέες αναφορές για προβλήματα του iOS 6.1.3
 
Η Apple φαίνεται πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην τελευταία γενιά του iOS. Αρχικά εμφάνισε κάποια προβλήματα ασφάλειας που προσπάθησε να καλύψει με την κυκλοφορία της έκδοσης 6.1.3. Τα προβλήματα όχι απλά δε λύνονται αλλά από ότι φαίνεται δημιουργούνται και άλλα.

Πρόσφατες αναφορές έκαναν λόγο για νέο κενό ασφαλείας που επιτρέπει την παράκαμψη της lockscreen της συσκευής, ενώ σε αυτές τις αναφορές έρχονται να προστεθούν νέες που υποστηρίζουν σημαντικά προβλήματα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πολλοί χρήστες που εγκατέστησαν την ενημέρωση, παραπονέθηκαν σε διάφορα επίσημα φόρουμ, για την πολύ γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας στο iPhone τους. Επισημαίνουν πως αν και η συσκευή τους δείχνει φορτισμένη πριν πέσουν για ύπνο, μέχρι το πρωί έχει αδειάσει, τονίζοντας μάλιστα, πως ούτε η λειτουργία της αφύπνισης δε μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Τα προβλήματα φαίνεται πως επηρεάζουν όλα τα μοντέλα, αφού οι αναφορές κάνουν λόγο τόσο για το iPhone 5 όσο για τα iPhone 4 και 4S. Οι χρήστες προτείνουν κάποιες λύσεις για τη διόρθωση των προβλημάτων (όπως την αναίρεση της νέας αναβάθμισης), με την ίδια την Apple να μην έχει τοποθετηθεί ακόμη επί του θέματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC