Νέες ασπρόμαυρες συσκευές Xerox σχεδιασμένες για ταχύτητα, παραγωγικότητα και εκτύπωση από απόσταση!

Νέες ασπρόμαυρες συσκευές Xerox σχεδιασμένες για ταχύτητα, παραγωγικότητα και εκτύπωση από απόσταση!

Οι νέοι εκτυπωτές της Xerox φέρνουν μεγαλύτερη ταχύτητα και αποδοτικότητα στις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις – κάνοντας ευκολότερη την εκτύπωση υψηλής ποιότητας και επαγγελματικής εμφάνισης εγγράφων από οπουδήποτε στο γραφείο, χάρη στην προαιρετική σύνδεση Wi-Fi.

Με ταχύτητα εκτύπωσης 45 σελίδων το λεπτό, ο ασπρόμαυρος εκτυπωτής Phaser® 3610 και το πολυλειτουργικό μηχάνημα WorkCentre® 3615 της Xerox είναι μεταξύ των γρηγορότερων συσκευών στις κατηγορίες τους. Και οι δύο μπορούν να εξοπλιστούν με ως και τρεις επιπλέον δίσκους χαρτιού χωρητικότητας 550 φύλλων, δίνοντας έτσι ένα σύνολο ως και 2.350 φύλλων, ώστε να μπορούν οι χρήστες να διαχειρίζονται εκτυπώσεις με μεγάλο όγκο και σε μια ευρεία γκάμα διαφορετικών υλικών. Η πραγματική ανάλυση στα 1200 x 1200 dpi των συσκευών προσδίδει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε εργαλεία πωλήσεων, memos και τιμολόγια.

Η λειτουργία Apple AirPrint, διαθέσιμη και στις δύο συσκευές, επιτρέπει στους χρήστες να τυπώνουν email και αρχεία απευθείας από την iOS συσκευή τους όταν αυτή είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο του γραφείου τους. Ακόμη, όμως, και όταν βρίσκονται μακριά από το γραφείο τους, οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία XeroxPrintBack, ώστε τα εκτυπωμένα έγγραφά τους να τους περιμένουν κατά την επιστροφή τους στο γραφείο.

Με την ικανότητα ταυτόχρονης διαχείρισης πολλαπλών εργασιών που διαθέτει, το πολυλειτουργικό μηχάνημα WorkCentre 3615 μπορεί να προγραμματίζει την επόμενη εργασία ενώ παράλληλα εκτελεί άλλες.

Για ακόμη περισσότερη ευκολία, και οι δύο συσκευές διαθέτουν κασέτες αναλωσίμου (γραφίτη) με ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα, ώστε οι χρήστες να δαπανούν λιγότερο χρόνο για την αντικατάσταση των αναλωσίμων. Το χαρτί και τα σχετικά κόστη μπορούν να μειωθούν χάρη στην αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, ενώ η επιλογή εκτύπωσης n-up εκτυπώνει πολλές σελίδες σε ένα φύλλο – επιλογή χρήσιμη για την περίπτωση παρουσιάσεων.

Η λειτουργία Ασφαλούς Εκτύπωσης (Secure Print) είναι ένα standard χαρακτηριστικό και των δύο συσκευών, ώστε να μένουν τα εμπιστευτικά έγγραφα μακριά από χρήστες για τους οποίους δεν προορίζονταν. Επιπλέον, οι συσκευές χρησιμοποιούν Xerox EA Toner, το οποίο παρέχει ανώτερη ποιότητα εικόνας, ενώ για την παραγωγή του οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι κατά 28% χαμηλότερες από ό,τι για την παραγωγή των συμβατικών toner.

Διαθεσιμότητα

Και οι δύο συσκευές είναι άμεσα διαθέσιμες.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC