Νέες δυνατότητες για το Kinect

Νέες δυνατότητες για το Kinect
 

Μπορεί το Kinect να έχει συνδεθεί κυρίως με το gaming, στην πραγματικότητα όμως οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθεί πειραματικά ακόμη και για την σύνδεση στο διάστημα μικροσκοπικών δορυφόρων.

Στο πνεύμα αυτό, το πρόγραμμα Kinect Accelerator της Microsoft έδωσε σε 11 ομάδες τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις τους για νέες χρήσεις της συσκευής, προσφέροντας 20 χιλιάδες δολάρια σε κάθε μία από αυτές.

Η παρουσίαση των τελικών προτάσεων έγινε στο Seattle και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Από εφαρμογές για χειρουργούς που βοηθούν την ανάγνωση μαγνητικών και ακτινογραφιών, μέχρι και τον έλεγχο κάμερας σε καταστήματα προκειμένου να καταγραφεί η συμπεριφορά των καταναλωτών όταν τα επισκέπτονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC