Νέες λύσεις ασφαλείας Kaspersky ενάντια σε κάθε ηλεκτρονική απειλή

Νέες λύσεις ασφαλείας Kaspersky ενάντια σε κάθε ηλεκτρονική απειλή

Η Kaspersky Lab παρουσιάζει τα νέα Kaspersky Internet Security και Kaspersky Anti-Virus 2013, τα οποία μοιράζονται ένα ανανεωμένο και εύχρηστο interface, ενώ διαθέτουν και νέες τεχνολογίες για προστασία από κάθε ηλεκτρονική απειλή.

 

Για να ανταποκριθεί στις συνεχείς αλλαγές στο τοπίο των κυβερνοαπειλών, η Kaspersky Lab έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια εφαρμογών που πιθανώς να είναι ευάλωτες, αναπτύσσοντας τη μοναδική τεχνολογία Automatic Exploit Prevention. Ακόμη, η νέα έκδοση του Kaspersky Internet Security προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για online αγορές και τραπεζικές συναλλαγές, με την εύχρηστη λειτουργία Safe Money.

 

Και οι δυο λύσεις είναι συμβατές με το λειτουργικό σύστημα Windows 8, προστατεύοντας αποτελεσματικά τις εφαρμογές και τα δεδομένα των χρηστών.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

Νέα μηχανή anti-virus για ακόμη καλύτερο εντοπισμό ηλεκτρονικών απειλών Automatic Exploit Prevention: Μια μοναδική τεχνολογία, η οποία προσφέρει προστασία ενάντια σε εξελιγμένες απειλές που εκμεταλλεύονται ευπάθειες σε δημοφιλείς λύσεις λογισμικού Απλοποιημένο interface για μεγαλύτερη ευκολία εγκατάστασης, ενεργοποίησης και καθημερινής χρήσης Καλύτερες επιδόσεις, με χαμηλότερη επιβάρυνση για τη μπαταρία των φορητών υπολογιστών Νέα χαρακτηριστικά του Kaspersky Internet Security Safe Money: Μια νέα, καινοτόμος, τεχνολογία που προστατεύει τα χρήματα των χρηστών κατά τη διάρκεια online συναλλαγών και αγορών Νέα μονάδα anti-spam που αποκλείει με αποτελεσματικό τρόπο κάθε ανεπιθύμητη αλληλογραφία, γλιτώνοντας τους χρήστες από χρόνο και κόπο

Τα κορυφαία προϊόντα της Kasersky Lab διατίθενται από την Talos Software & IT Ltd, αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της εταιρείας για την ελληνική αγορά. Η ενδεικτική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) για το Kaspersky Internet Security 2013 ανέρχεται στα €61, ενώ για το Kaspersky Anti-Virus 2012 φτάνει στα €43. Και οι δύο λύσεις προσφέρονται με άδεια χρήσης ενός έτους, για 3 υπολογιστές.

 

Τα προϊόντα διατίθενται στα Ελληνικά και οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης. Η τεχνική υποστήριξη προσφέρεται μέσω της Talos Software & IT.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες εκδόσεις των λύσεων της Kaspersky Lab, μπορείτε να επισκεφθείτε τις διευθύνσεις: http://www.kaspersky.com/kaspersky_internet_security και http://www.kaspersky.com/kaspersky_anti-virus

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC