Νέο βίντεο για το DualShock 4 του PS4

Νέο βίντεο για το DualShock 4 του PS4
controller_small
Ένα νέο βίντεο βγήκε πριν από λίγο στην επιφάνεια και αφορά στο χειριστήριο του PS4, το DualShock 4. Προγραμματιστές και designers, μας κατατοπίζουν για ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του νέου controller, όσον αφορά τις σκανδάλες, τους αναλογικούς μοχλούς, το touchpad και το κουμπί Share.Η αλήθεια είναι ότι αρκετά από αυτά τα γνωρίζουμε ήδη, όμως συμπεριλαμβάνεται μια ενδιαφέρουσα επισήμανση, η οποία έχει να κάνει εν πολλοίς με το local co-op παιχνίδι.Έτσι, χάρη στην light bar στο μπροστινό μέρος του DualShock 4, το PS4 θα μπορεί να ανιχνεύει τη θέση των παικτών εντός του δωματίου. Με άλλα λόγια, αν η κονσόλα αντιληφθεί ότι οι παίκτες άλλαξαν μεταξύ τους θέση στον καναπέ, τότε θα αλλάζει αυτόματα την οθόνη του καθενός στο split-screen.

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC