Νέο eBook για τους λάτρεις του ηλεκτρονικού διαβάσματος

Νέο eBook για τους λάτρεις του ηλεκτρονικού διαβάσματος
 

Για όσους αγαπούν το ηλεκτρονικό διάβασμα, το νέο BeBook είναι μια εξαιρετική λύση καθώς έχει πάχος που δεν ξεπερνά τα 8 χιλιοστά, ενώ και το βάρος του διατηρείται χαμηλά στα 188 γραμμάρια.

Έχει εσωτερική μνήμη 4 GB, που επεκτείνεται μέσω της θύρα microSD, επεξεργαστή στα 600 MHz και μπαταρία με διάρκεια αναμονής έως 3 εβδομάδες (12.000 σελίδες).

Όλα τα δημοφιλή είδη αρχείων για τα ebooks υποστηρίζονται: ePUB και PDF με ή χωρίς το κλείδωμα της Adobe, αλλά και ξεκλείδωμα mobi (το αρχείο που χρησιμοποείεται στα Kindle), .txt, HTML (σελίδες από το internet) και fb2.

Μέσω της θύρας microUSB συνδέεται με τον υπολογιστή (φόρτιση/μεταφορά αρχείων) και τις πρίζες (φόρτιση). Η τιμή του είναι ιδιαίτερα χαμηλή, στα 99,95 ευρώ. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο στην Ολλανδία και το Βέλγιο και έπειτα θα ακολουθήσει η διάθεσή του στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC