Νέο φουτουριστικό πληκτρολόγιο από την MadCatz

Νέο φουτουριστικό πληκτρολόγιο από την MadCatz
 
Πρόσφατα η Mad Catz, μια εταιρία το όνομα της οποίας ήταν στο παρελθόν συνώνυμο φτηνών συσκευών αμφιβόλου ποιότητας, παρουσίασε την τελευταία της πρόταση στα περιφερειακά για gamers.

Πρόκειται για το S.T.R.I.K.E. 7, ένα modular πληκτρολόγιο το οποίο σας επιτρέπει να το διαμορφώσετε όπως ακριβώς θέλετε. Διαθέτει αρκετά αποσπώμενα μέρη, όπως προγραμματιζόμενα πλήκτρα για συντομεύσεις, ξεχωριστό keypad, μαξιλαράκι για καρπό, τα οποία μπορείτε να αποσυνδέσετε και να συνδέσετε σε σχεδόν όποιο μέρος του θέλετε, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού σας.

Άλλα χαρακτηριστικά, όπως το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, τον έλεγχο και την εναλλαγή φωτισμού και την χρήση μεμβράνης στα πλήκτρα τα συναντάμε σε άλλα πληκτρολόγια, το κύριο χαρακτηριστικό του S.T.R.I.K.E. 7 όμως είναι μια OLED οθόνη με ενσωματωμένο software μέσω του οποίου μπορείτε να χειρίζεστε εφαρμογές και παιχνίδια.

Πέρα από τον χειρισμό media και την προβολή πληροφοριών για το σύστημα σας, το πρόγραμμα Cyborg Gaming Apps που έρχεται ενσωματωμένο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε έναν μεγάλο αριθμό μακροεντολών. Η οθόνη διαθέτει ακόμα τον δικό της Teamspeak client καθώς και πρόγραμμα σημειώσεων.

Το S.T.R.I.K.E. 7 κυκλοφορεί σε περιορισμένη ποσότητα στην αρκετά «τσιμπημένη» τιμή των 300 δολαρίων.


https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_961.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC