Νέο μοντέλο για το Playstation 3

Νέο μοντέλο για το Playstation 3
 

Με το Playstation 4 να αργεί ακόμη αρκετά, την προσοχή των gamers απέσπασε η φήμη ότι η Sony ετοιμάζεται να δώσει στην κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο PlayStation 3 που θα ανήκει στη σειρά 4000. Αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αναφέρεται ότι θα ονομάζεται PlayStation slim και ότι θα παρουσιαστεί στην Gamescom τον επόμενο μήνα.

Το τρέχον PS3 ανήκει στη σειρά 3000, ενώ το PlayStation slim (αν πράγματι είναι αυτό το όνομα του) θα κυκλοφορήσει ως CECH-4001x. Σύμφωνα πάντως με δύο αλλαγές που έγιναν με το firmware update 4.20 ενδέχεται να δούμε μια σχετικά μικρή και πιο φθηνή εκδοχή της κονσόλας.

Συγκεκριμένα, το «Eject Disc» είναι πλέον σε «Remove Disc» ενώ οι αναφορές σε «Hard Disk» έχουν γίνει «System Storage». Ενδεχομένως λοιπόν να δούμε διαφορετικό drive όπως βέβαια και τρόπο αποθήκευσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC