Νέος browser από τη Yahoo

Νέος browser από τη Yahoo
 

Όπως είναι γνωστό η Yahoo! τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει καθοδική πορεία. Αν και κάποτε αποτελούσε έναν από τους γίγαντες του Διαδικτύου, ή έλευση της Google την έβαλε σε κάποιο βαθμό στο περιθώριο.

Παρόλα αυτά η εταιρεία δεν παύει να καινοτομεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Axis. Πρόκειται για έναν mobile browser που υπόσχεται να είναι αρκετά πιο εύχρηστος σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά και να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα από τη μηχανή αναζήτησης θα εμφανίζονται ως εικόνες και όχι ως κείμενο. Επιπλέον κάνοντας χρήση ενός ενιαίου λογαριασμού, ο χρήστης θα μπορεί να συγχρονίζει τα αγαπημένα του sites ενώ ταυτόχρονα έχει και δυνατότητες live syncing στα tabs. Με άλλα λόγια θα μπορεί να συνεχίσει άμεσα την περιήγηση σε κάποιο site ακόμη και αν αλλάξει συσκευή!

Εκτός όμως από τις φορητές συσκευές, ο Axis μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε υπολογιστές μέσω ενός ειδικού plugin το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δημοφιλή browser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC