Ο Νίκος Παππάς στην κρατική Ισραηλινή Διαστημική Υπηρεσία

Ο Νίκος Παππάς στην κρατική Ισραηλινή Διαστημική Υπηρεσία

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι επαφές του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Ν. Παππά στο Ισραήλ, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Ο Νίκος Παππάς το πρωί επισκέφθηκε την κρατική Ισραηλινή Διαστημική Υπηρεσία, όπου διερευνήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, ο οποίος θα συσταθεί με πρωτοβουλία του υπουργείου ΨΗΠΤΕ, στο αμέσως προσεχές διάστημα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα σε ανταλλαγή επισκέψεων και σε επιστημονικό-τεχνικό επίπεδο, ώστε να επιταχυνθεί η συνεργασία.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης συναντήθηκε, επίσης, με εκπροσώπους εταιρειών τηλεπικοινωνιών, οπτικών ινών και ανάπτυξης δικτύων, στους οποίους παρουσίασε το μεγάλο project της επένδυσης στα δίκτυα νέας γενιάς (NGA) εκ μέρους της Ελλάδας. Ο Ν. Παππάς κάλεσε τους Ισραηλινούς να μελετήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής σε κοινοπραξίες οι οποίες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το έργο.

Σημειώνεται ότι στην επίσκεψή του στο Ισραήλ, τον υπουργό Νίκο Παππά συνοδεύουν οι γγ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας και Ψηφιακής Πολιτικής Γιάννης Ταφύλλης και ο σύμβουλος του υπουργού Γιώργος Χριστοφορίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC