Το Nokia 3310 σημειώνει επιτυχίες, η εταιρεία μεγαλώνει ξανά

Το Nokia 3310 σημειώνει επιτυχίες, η εταιρεία μεγαλώνει ξανά

Η Nokia ετοίμαζε μια ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Mobile World Congress, το νέο και ανανεωμένο Nokia 3310, αν και ήδη γνωρίζαμε για την ανακοίνωση του. Φαίνεται πως ο κόσμος αναμένει πολλά από τον πνευματικό διάδοχο του θρυλικού πρώτου 3310, το οποίο έκανε την εμφάνιση του 17 χρόνια πριν.

Μάλιστα, χιλιάδες καταναλωτές έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, προ-παραγγέλνοντας την συσκευή. Εκτός αυτού, η εταιρεία βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της, κάτι που αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κόσμου στο “πρόσωπο” της.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι καταναλωτές έχουν υποδεχθεί το Nokia 3310 με ιδιαίτερη θερμή. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα καταστημάτων Carphone Warehouse άρχισε να δέχεται στον ιστότοπο της φόρμες προ-παραγγελίας του κινητού πριν ακόμα έρθει το διαθέσιμο απόθεμα. Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας, Andrew Wilson, το νέο Nokia 3310 έχει σημειώσει την μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλο feature phone μέχρι σήμερα. Ο ίδιος σημείωσε πως τελικά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε κατά την παρουσίαση της συσκευής ήταν ουσιαστικό και όχι απλά “hype”, με τον κόσμο να θέλει να την αποκτήσει.

nokia-3310-1

Εκτός των εξαιρετικών πρώτων ενδείξεων του 3310 στην αγορά, παρατηρείται μια επαναφορά του Nokia brand name στο προσκήνιο. Η εταιρεία ερευνών Captify υποστηρίζει πως το γενικό ενδιαφέρον για την Nokia εκτοξεύθηκε μετά και την έκθεση MWC 2017. Οι αναζητήσεις που αφορούσαν την Φινλανδική εταιρεία (άσχετα αν πλέον οι συσκευές κατασκευάζονται από την HMD) αυξήθηκαν κατά 800 τοις εκατό σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Επιπλέον, ο κόσμος αναζητούσε στο διαδίκτυο και τους παρόχους που συνεργάζονται με την Nokia, κάτι που δικαιολογεί και την κινητικότητα στις προ-παραγγελίες.

Αναμφίβολα η Nokia έχει κάνει αισθητή την επιστροφή της. Με αξιόλογα smartphones, φημολογούμενες επερχόμενες ναυαρχίδες και φυσικά την επανακυκλοφορία του 3310, η εταιρεία μοιάζει να βρίσκει τον παλιό της εαυτό. Ας ελπίσουμε πως τόσο οι τωρινές, όσο και οι επόμενες συσκευές της θα της δώσουν μια μεγάλη ώθηση στην αγορά, ώστε να δούμε την Nokia ξανά στην θέση που της αξίζει και αυτή είναι στην κορυφή, μαζί με τα αλλά μεγάλα ονόματα του χώρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC