Ο Internet Explorer 10 έρχεται και στα Windows 7

Ο Internet Explorer 10 έρχεται και στα Windows 7
 
Η Microsoft φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεσή της για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του Internet Explorer και στα Windows 7.

Σε ανάρτηση στο blog της εταιρείας, ο Rob Mauceri δήλωσε πως μια preview (δοκιμαστική) έκδοση του browser θα κυκλοφορήσει αρχικά στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Mauceri εξηγεί πως η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει αφού η εταιρεία συγκεντρώσει τα σχόλια των προγραμματιστών και των χρηστών, ενώ αναφέρεται και στις βελτιώσεις που έχει κάνει η εταιρεία στη νέα έκδοση.

«Ο IE10 φέρνει βελτιωμένη απόδοση των ιστοσελίδων και επιπλέον πρότυπα υποστήριξης για τα Windows 7 που έχουν ζητήσει οι web developers» αναφέρει, ενώ συμπληρώνει πως «η πλατφόρμα του IE10 για τα Windows 7 είναι βασισμένη στα ίδια πρότυπα με την πλατφόρμα του IE10 για τα Windows 8».

Δεν είναι γνωστό γιατί η Microsoft επέλεξε να κυκλοφορήσει μια preview έκδοση αντί για την ολοκληρωμένη στους web developers, ούτε το γιατί δεν θα την κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου μαζί με τα Windows 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC