Ο Internet Explorer έρχεται στο Xbox

Ο Internet Explorer έρχεται στο Xbox
 
Με το Xbox να είναι μια τόσο δημοφιλής κονσόλα και τον Internet Explorer ένας τόσο δημοφιλής browser θα ήταν περίεργο αν η Microsoft δεν φρόντιζε να τους «παντρέψει».

Εξάλλου η ενσωμάτωση στο Xbox θα αυξήσει τόσο την χρηστικότητα της συσκευής όσο βέβαια και το μερίδιο αγοράς του browser.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η εταιρεία, μέχρι το φθινόπωρο τα δύο προϊόντα της θα έχουν συνδεθεί σε όλες τις χώρες που είναι διαθέσιμα το Xbox και το Xbox Live.

Βέβαια αν και οι χρήστες θα καλωσορίσουν την προσθήκη δεν αποκλείεται η εταιρεία να αντιμετωπίσει προβλήματα από αυτήν την κίνηση. Ενδεχομένως δηλαδή να της ζητηθεί και η εισαγωγή επιπλέον browser ώστε να μην κάνει κατάχρηση της προνομιακής της θέσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC