Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου σε… ρομπότ

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου σε… ρομπότ
 
H Boston Dynamics ετοίμασε ένα τετράποδο ρομπότ που ονομάζεται LS3 και αναμένεται να γίνει ο καλύτερος φίλος του… στρατιώτη.

Το αυτόνομο μηχάνημα, που θα ακολουθεί τους στρατιώτες όπως ένας πιστός σκύλος, μπορεί να περπατήσει 20 μίλια χωρίς στάση για… ξεκούραση και μπορεί να μεταφέρει βάρος 180 κιλών. Όπως καταλάβατε το LS3, που πολλοί το αποκαλούν AlphaDog, θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για μεταφορά προμηθειών.

Οι δοκιμαστικές διαδρομές για το LS3 έχουν ήδη ξεκινήσει με τους κατασκευαστές να προσπαθούν να μειώσουν το θόρυβο του ρομπότ.

Σημειώνεται ότι ένα άλλο ρομπότ που παρουσίασε η εταιρεία πρόσφατα, το Cheetah έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας για ρομπότ ξεπερνώντας ακόμα και τον Usain Bolt.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_932.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1023.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1113.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC