Ο μικρότερος φορτιστής στον κόσμο

Ο μικρότερος φορτιστής στον κόσμο
 
Ο Devotec Fuel Micro Charger παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα χρηματοδοτήσεων Kickstarter και χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως ο μικρότερος φορητός φορτιστής για κινητές συσκευές στον κόσμο!

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 17.561 δολάρια, από τις 20.000 χιλιάδες δολάρια που είναι ο στόχος του και με 24 ημέρες να απομένουν, είναι βέβαιο πως θα καταφέρει να φτάσει στην αγορά.

Έχει το μέγεθος ενός μπρελόκ, με τις διαστάσεις του να είναι 3,3cm x 2,3cm x 1,2 cm, ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 220mAh που μπορεί να προσφέρει έως και 20-30 λεπτά επιπλέον χρόνου ομιλίας ή μερικές ώρες αναμονής.

Διαθέτει θύρα microUSB που του επιτρέπει να είναι συμβατός σχεδόν με όλες τις συσκευές της αγοράς, ενώ η Devotec Industries, η εταιρεία που κρύβεται πίσω από το νέο gadget, έχει ήδη ανακοινώσει πως αναπτύσσει και μία έκδοση για το iPhone.

Μάλιστα, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το νέο φορτιστή χρηματοδοτώντας το πρότζεκτ με 15 δολάρια, τη στιγμή που υπολογίζεται πως η τιμή του στην αγορά θα είναι κοντά στα 28 δολάρια (μαζί με τα μεταφορικά) για χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC