Ο νέος δίσκος της LaCie είναι όσο γρήγορος μπορεί να γίνει ένας σκληρός…

Ο νέος δίσκος της LaCie είναι όσο γρήγορος μπορεί να γίνει ένας σκληρός…

Όταν η Intel αποκάλυψε πέρυσι με πάσα επισημότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου και ασύλληπτα γρήγορου Thunderbolt 2, αμέσως σχεδόν κυκλοφόρησαν hardware -όπως μητρικές- που υποστήριζαν τον νέο τρόπο σύνδεσης. 

Σήμερα τα νέα είναι καλά καθώς ο Little Big Disk Thunderbolt 2 της LaCie είναι ένας από τους πρώτους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που υποστηρίζουν επισήμως το δαιμονισμένα γρήγορο Thunderbolt 2!

Η Intel ισχυρίζεται ότι το Thunderbolt 2 υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που αγγίζουν τα 20Gbps και στις δύο κατευθύνσεις, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να αντιγράφεις και να αναπαράγεις περιεχόμενο 4K ταυτοχρόνως!

Όσο για τον Little Big Disk Thunderbolt 2, υπόσχεται ταχύτητες μέχρι και 1.375MB/s, κάνοντας το πολυτραγουδισμένο USB 3.0 να κοκκινίσει από την ντροπή του, καθώς η δεύτερη γενιά του Thunderbolt πιάνει απλά-απλά τετραπλάσια ταχύτητα.

lcccciiieeeddfe0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC