Ο όμιλος της Βιοϊατρικής επιλέγει την Assertive και τις λύσεις SAP BussinessObjects

Ο όμιλος της Βιοϊατρικής επιλέγει την Assertive και τις λύσεις SAP BussinessObjects

Η εταιρεία Βιοϊατρική επέλεξε την Assertive και τις λύσεις SAP BusinessObjects για την υλοποίηση και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος Διαχείρισης Οικονομικής Απόδοσης (Financial Performance Management).

Ο όμιλος εταιρειών της Βιοϊατρικής επέλεξε τη λύση SAP BusinessObjects Planning & Consolidation και SAP BusinessObjects Business Intelligence για την καλύτερη παρακολούθηση των οικονομικών της επιδόσεων και την περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της ως κορυφαίας εταιρείας του κλάδου. Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η εταιρεία Assertive A.E., θυγατρική εταιρεία της Real Consulting, πιστοποιημένος συνεργάτης υλοποίησης της SAP με εξειδίκευση στις λύσεις SAP BusinessObjects για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Απόδοσης (Enterprise Performance Management).

Η Βιοιατρική αποτελεί τον κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην χώρα μας με 26 διαγνωστικά εργαστήρια και τρεις κλινικές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Η Βιοιατρική ιδρύθηκε το 1981 και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου για την πληρότητα και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε ολόκληρο τον όμιλο, απασχολούνται περίπου 1.900 άτομα, από τα οποία τα 400 είναι ιατροί. Η Βιοιατρική είναι ο πρώτος φορέας πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο ISO 15189, ISO 9001 και από το 1999 έως σήμερα εφαρμόζει με επιτυχία το πρόγραμμα διαχείρισης ποιότητας. Δέσμευση της Βιοιατρικής, αποτελεί όχι μόνο η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αλλά και η συνεχής προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών στο χώρο της υγείας.

Ο όμιλος εταιρειών της Βιοϊατρικής αποφάσισε να προχωρήσει στην ανωτέρω συμφωνία και επένδυση σε εργαλεία και εφαρμογές SAP Business Objects με στόχο να υποστηρίξει ολοκληρωμένα διαδικασίες στην υλοποίηση ταχύτερης ενοποίησης των οικονομικών καταστάσεων του ομίλου, αυξημένη ευελιξία και διορατικότητα στην λήψη αποφάσεων και καλύτερη παρακολούθηση των οικονομικών δεικτών απόδοσης του οργανισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC