Ο τοίχος του facebook στον τοίχο του σπιτιού σας: Με το SurroundWeb το διαδίκτυο σας «περικυκλώνει»

Ο τοίχος του facebook στον τοίχο του σπιτιού σας: Με το SurroundWeb το διαδίκτυο σας «περικυκλώνει»

Στην τεχνολογική έκθεση CES 2013, η Microsoft είχε παρουσιάσει το IllumiRoom, που επεκτείνει το gaming όχι μόνο στην οθόνη, αλλά σε όλο το δωμάτιο. Μπορεί το project αυτό να μην ευδοκίμησε, ωστόσο η εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε μία νέα πρόταση, η οποία θα σας βάλει για τα καλά μέσα στο διαδίκτυο.

Το project SurroundWeb θα επιτρέπει στον χρήστη να εμφανίζει το περιεχόμενο του διαδικτύου σε τοίχους και τραπέζια και μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης μαζί τους!

Οσο για τους «τεχνοφοβικούς», η Microsoft τονίζει ότι οι πληροφορίες που καταγράφουν οι κάμερες στο σπίτι δεν αποστέλλονται στις ιστοσελίδες, εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια του χρήστη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC