Οι Anonymous έχουν πρόσβαση σε κυβερνητικά δεδομένα των ΗΠΑ

Οι Anonymous έχουν πρόσβαση σε κυβερνητικά δεδομένα των ΗΠΑ
 

Φαίνεται ότι οι Anonymous δεν χάνουν ευκαιρία να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Απόδειξη η τελευταία δήλωση που έκανε το υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης Christopher “Commander X” Doyon σε συνέντευξη του στην National Post.

Όπως αναφέρει, οι Anonymous έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις βάσεις δεδομένων της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Σχολιάζει επίσης ότι είναι ζήτημα χρόνου η δημοσίευση των στοιχείων αυτών και ότι πρόσβαση αποκτήθηκε όχι μέσω των ίδιων των ατόμων που είναι υπεύθυνοι για τα συστήματα.

Το αν οι πληροφορίες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μένει να το δούμε. Παρόλα αυτά είναι γνωστό ότι ενίοτε η οργάνωση είναι αρκετά υπερβολική σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις της.

Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι οι υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ θα είναι σε επιφυλακή για το επόμενο διάστημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC