Οι άντρες έχουν περισσότερα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους

Οι άντρες έχουν περισσότερα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους
 
Δυστυχώς υπάρχουν βλάβες του υπολογιστή που μπορεί να προκαλέσουν απώλεια των αρχείων μας. Ακόμα πιο εκνευριστικό είναι όταν χάνουμε σημαντικά δεδομένα που μας είναι χρήσιμα για τη δουλειά μας. Γι αυτό το λόγο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (back up) κρίνεται απαραίτητη.

Αυτή η ιδέα όμως, σύμφωνα με νέα έρευνα της Seagate και Harris Interactive, δεν φαίνεται να συγκινεί τις γυναίκες.

Από τη μελέτη, στην οποία ρωτήθηκαν 2.205 Αμερικανοί (το 90% αυτών θεωρεί πολύτιμα τα αρχεία του υπολογιστή του), προέκυψε ότι το 30% των γυναικών δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ αντίγραφα ασφαλείας, ενώ στους άντρες ο αριθμός αυτός φτάνει το 19%.

Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 10% των ερωτηθέντων κάνει καθημερινά back up στον υπολογιστή του. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι παρά την διαδεδομένη παρουσία των cloud υπηρεσιών, όπως του Dropbox, μόνο το 8% των ερωτηθέντων τις χρησιμοποιεί.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_93.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC