Οι «άτακτες» ιστοσελίδες απέκτησαν εχθρούς: Χάκερς απειλούν να βγάλουν στην φόρα 37 εκατ. άπιστους

Οι «άτακτες» ιστοσελίδες απέκτησαν εχθρούς: Χάκερς απειλούν να βγάλουν στην φόρα 37 εκατ. άπιστους

Μια ιστοσελίδα αποκλειστικά για άπιστους φαίνεται πως ενόχλησε άγνωστη ομάδα από χάκερς, με όνομα «Ομάδα Κρούσης», οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία της και πλέον να την απειλούν άμεσα.

Ο λόγος για το «AshleyMadison», το οποίο βρίσκεται προ αδιεξόδου. Οι χάκερς απειλούν πως αν  η ιστοσελίδα δεν κλείσει άμεσα, τότε θα δημοσιεύσουν τους λογαριασμούς από πολλά εκατομμύρια χρήστες της. Παράλληλα, θα βγάλουν στην φόρα όσες γυμνές φωτογραφίες αλλά και σεξουαλικές φαντασιώσεις χρηστών έχουν στα χέρια τους.

Οι άπιστοι που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα, ενώ την ίδια στιγμή οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας πρέπει να αποφασίσουν πως θα χειριστούν αυτό το μεγάλο δίλημμα. Πλέον το σάιτ βρίσκεται εκτός κινδύνου, αφού έλαβε κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, όμως τα στοιχεία που κατάφεραν να αποσπάσουν οι χάκερς βρίσκονται ακόμα στα χέρια τους.

Ονόματα, αριθμοί πιστωτικών καρτών, γυμνές φωτογραφίες αλλά και… κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις των πελατών του ιστότοπου «AshleyMadison» θα βγουν στην φόρα σε περίπτωση που  δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα της «Ομάδας Κρούσης». Παράλληλα με το κλείσιμο του «AshleyMadison», η ίδια ομάδα απαιτεί να κλείσει ακόμα ένας ιστότοπος με όνομα «EstablishedMen», ο οποίος γνωρίζει νεαρές γυναίκες σε άνδρες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

«Το κλείσιμο του AM (Ashley Madison) και του ΕΜ (Established Men) θα σας στοιχίσει, αλλά η μη συμμόρφωσή σας θα στοιχίσει περισσότερο» προειδοποίησαν οι χάκερ την ώρα που η εταιρία απολογούνταν στους πελάτες της με ανακοίνωση που έλεγε πως: «Ζητούμε συγγνώμη για την απρόκλητη και εγκληματική εισβολή στην πληροφόρηση των πελατών μας».

Η συγκεκριμένη ομάδα χάκερ είχε «χτυπήσει» με ανάλογο τρόπο και πριν από δύο μήνες. Στόχος της εκείνη την φορά ήταν η ιστοσελίδα «AdultFriendFinder».Τέτοιου είδους ιστοσελίδες, αμφιλεγόμενου περιεχομένου, φαίνεται πως πλέον βρήκαν έναν μεγάλο διαδικτυακό εχθρό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC