Οι cheaters στο Call of Duty θα “τυφλώνονται” από το νέο anti-cheat λογισμικό της Activision

Οι cheaters στο Call of Duty θα “τυφλώνονται” από το νέο anti-cheat λογισμικό της Activision

Οι παίκτες που τρέχουν cheat στο Call of Duty, θα τιμωρούνται με μια ποινή που τους κάνει να μην μπορούν να δουν τους αντιπάλους τους, μια νέα δυνατότητα μετριασμού του cheating που η Activision αποκαλεί “cloaking”.

Οι cheaters που υπόκεινται σε ποινή απόκρυψης θα διαπιστώσουν ότι «οι χαρακτήρες, οι σφαίρες, ακόμη και ο ήχος από νόμιμους παίκτες θα είναι μη ανιχνεύσιμοι», σύμφωνα με μια ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο ανάπτυξης Call of Duty. Επίσης, οι ίδιοι θα παραμείνουν πλήρως ορατοί στους μη-απατεώνες. Η Activision κοροϊδεύει ότι “θα είναι οι παίκτες που βλέπετε να περιστρέφονται σε κύκλους φωνάζοντας, “Ποιος με πυροβολεί;””

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση κατά του cheating θα κυκλοφορήσει πρώτα για το Call of Duty: Vanguard και στη συνέχεια θα εφαρμοστεί στο δωρεάν παιχνίδι Warzone, λέει η Activision, “για ελαχιστοποίηση και προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι παίκτες”. Προστίθεται επίσης σε ένα άλλο μέτρο μετριασμού του cheating, που ονομάζεται Damage Shield, το οποίο ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο και «απενεργοποιεί την ικανότητα του απατεώνα να προκαλεί κρίσιμη ζημιά σε άλλους παίκτες».

Η Activision θα μπορούσε καλύτερα απλώς να αποκλείσει τους απατεώνες από ένα ματς μόλις εντοπιστούν, αντί να μηδενίζει την αποτελεσματικότητά τους. Ωστόσο, η Activision έγραψε τον Φεβρουάριο ότι ο άμεσος μετριασμός «αφήνει τον απατεώνα ευάλωτο σε πραγματικούς παίκτες και επιτρέπει [την ομάδα κατά των cheaters] να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το σύστημα ενός απατεώνα». Η Activision επιμένει επίσης ότι δεν υπάρχει «καμία πιθανότητα» να τιμωρούνται ψευδώς θετικοί οι μη απατεώνες με μειονεκτήματα μετριασμού και ότι «δεν θα παρέμβουμε ποτέ σε καβγάδες μεταξύ νομοταγών μελών της κοινότητας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC