Οι δωρεάν ταινίες του Internet Archive πλέον και σε μορφή torrent

Οι δωρεάν ταινίες του Internet Archive πλέον και σε μορφή torrent
 
Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Internet Archive, σίγουρα κάποια στιγμή θα έχετε χρησιμοποιήσει κι εσείς το Wayback Machine. Πρόκειται για την χρονομηχανή του Ίντερνετ η οποία μας δείχνει πώς ήταν διάφορες ιστοσελίδες κατά το παρελθόν. Παρόλα αυτά η προσφορά του Internet Archive δεν περιορίζεται μόνο εκεί.

Αν και δεν το γνωρίζουν πολλοί, ο οργανισμός διαθέτει εκατοντάδες δωρεάν ταινίες, ελεύθερες πνευματικών δικαιωμάτων. Με άλλα λόγια μπορεί να τις κατεβάσει και να τις δει νόμιμα χωρίς καμιά υποχρέωση.

Μέχρι τώρα οι ταινίες αυτές ήταν διαθέσιμες μόνο με τη μορφή απευθείας download. Γεγονός που ενίοτε δημιουργούσε προβλήματα καθώς πρόκειται για μεγάλα αρχεία και η λήψη τους συχνά καθυστερούσε. Ευτυχώς όμως, πλέον είναι διαθέσιμες και με τη μορφή Τorrent πράγμα που σημαίνει όχι μόνο πιο γρήγορο αλλά και πιο σταθερό κατέβασμα.

Μπορείτε να τις απολαύσετε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC