Οι κονσόλες της Nintendo μπαίνουν… στο Λούβρο

Οι κονσόλες της Nintendo μπαίνουν… στο Λούβρο
 
Το πρόγραμμα που αποσκοπεί στην προσέλκυση νεανικού κοινού, προβλέπει την αντικατάσταση των παραδοσιακών ηχητικών ξεναγών με αναδραστικές κονσόλες της Nintendo 3DS.

Η συνεργασία του Λούβρου και της Nintendo για την κατασκευή των 3DS συσκευών κρατά 5 χρόνια.

Το σχέδιο χρηματοδοτούν η ίδια η Nintendo και η κορεατική εταιρεία Air. Συνολικά μέσω των συσκευών της Nintendo 3DS θα είναι προσιτά περισσότερα από 700 σχόλια στα εκθέματα. Η κονσόλα είναι επίσης σε θέση να προτείνει εξατομικευμένη ξενάγηση ή θεματική εκδρομή στο μουσείο.

Για παράδειγμα η διαδρομή «Αριστουργήματα» θα σας συνοδεύσει μόνο στις πιο γνωστές αίθουσες του μουσείου. Οι σχεδιαστές τους επίσης ανακοίνωσαν ότι το Λούβρο σχεδιάζει να αρχίσει στο μέλλον την κοινή παραγωγή παιχνιδιών με την Nintendo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC