Οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο

Οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο

Υπολογίζεται ότι 3,5 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο κάθε χρόνο και η πρόσβαση σε αυτό έχει γίνει τόσο απαραίτητη που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου.

Υπάρχει πλήθος πληροφοριών σχετικά με το ποιες χώρες έχουν την ταχύτερη σύνδεση Wi-Fi (Νότια Κορέα) και ποιες χώρες την περισσότερη λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία Alexa rankings κατέταξε τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στον κόσμο και το indy100 αποτύπωσε τα δεδομένα σε μορφή χάρτη:

kjluiluip

Η γιγαντιαία μηχανή αναζήτησης Google είναι μακράν η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα στον κόσμο. Χώρες όπως η Σρι Λάνκα, η Ζιμπάμπουε, η Ταϊλάνδη, η Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο την χρησιμοποιούν πιο συχνά.

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι το Καζακστάν, η Γεωργία, η Καμπότζη και η Αλγερία, χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα YouTube περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.

Το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας είναι το VK, αν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πολύ σκληρός όσον αφορά στη λογοκρισία και πέρυσι απείλησε να μπλοκάρει την Wikipedia για μια σελίδα της σχετικά με ένα είδος κάνναβης.

Εν τω μεταξύ, η Μάλτα φαίνεται να αγαπά την εφημερίδα τους Times of Malta και το ίδιο ισχύει και για την Παλαιστίνη με την Alwatan Voice και την Αλβανία με την Gazeta Express.

Η αγαπημένη ιστοσελίδα της Κίνας είναι η μηχανή αναζήτησης, Baidu, ενώ για το Βιετνάμ είναι το CocCoc.

Υπάρχουν μια σειρά από χώρες χρωματισμένες με μαύρο για τις οποίες η Alexa δεν έχει δεδομένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC