Οι πρώτες οθόνες με διάφανο panel από την Samsung

Οι πρώτες οθόνες με διάφανο panel από την Samsung
 
Πρόσφατα η Samsung παρουσίασε ένα ζευγάρι οθονών που είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι. Το ιδιαίτερο με αυτές τις οθόνες είναι πως με την χρήση ενός ειδικού panel είναι εντελώς διάφανες.

Η πρώτη, με κωδική ονομασία NL22B είναι ουσιαστικά ένα αυτόνομο προϊόν και περιλαμβάνει την οθόνη 22 ιντσών με διάφανο panel, έναν υπολογιστή για τον έλεγχο του video καθώς και ηχεία. Η δεύτερη οθόνη, UD22B έχει διαγώνιο 21.6 ίντσες με περιθώρια μόνο 5.5 χιλιοστών, γεγονός που σύμφωνα με την Samsung θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια τεράστια γιγαντοοθόνη, συνδέοντας μεταξύ τους μέχρι 100 μονάδες.

Οι δυο αυτές οθόνες είχαν ανακοινωθεί τον Ιούνιο στην InfoComm 2012 και τώρα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο μέσα στον Σεπτέμβριο, χωρίς να είναι γνωστή η τιμή τους. Λόγω της διαφάνειας τους είναι πολύ πιθανό να τις δούμε πρώτα σε επαγγελματικούς χώρους, όπως καταστήματα, εκθεσιακά κέντρα και μουσεία.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_988.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1068.jpeg?w=1110

Δείτε βίντεο με την παρουσίαση της NL22B:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC