Οι τελευταίοι τίτλοι της Electronic Arts στην E3

Οι τελευταίοι τίτλοι της Electronic Arts στην E3
 

Η Electronic Arts Inc. αποκάλυψε τα παιχνίδια που εμφανίζονται στην έκθεση Electronic Entertainment Expo (E3) στο Convention Center του Λος Άντζελες (LACC) από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου. Η γκάμα περιλαμβάνει ενημερώσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα franchises του κλάδου που εκτείνονται για όλες τις πλατφόρμες παιχνιδιών.

Οι τίτλοι παιχνιδιών που παρουσιάζονται στο περίπτερο της ΕΑ στο LACC είναι οι εξής:

Battlefield 3: Close Quarters και Battlefield 3: Armored Kill

Έχοντας λάβει επαίνους από κριτικούς παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο, για την εξαιρετική single player καμπάνια και το εθιστικό multiplayer του, το Battlefield 3 επεκτείνεται μέσω των επόμενων δύο ψηφιακών expansion packs: Battlefield 3: Close Quarters and Battlefield 3: Armored Kill.
Κονσόλες: Xbox 360, PlayStation3 and PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Close Quarters τον Ιούνιο του 2012; Armored Kill τον Σεπτέμβριο του 2012
ESRB Rating: “M” για Mature

Crysis 3
Το κορυφαίο sandbox shooter του 2013, το Crysis 3 συνδιάζει την τέχνη με ασύγκριτα γραφικά και ασυναγώνιστο gameplay. Κυνηγοί σε ρόλο Προφητών στην πόλη της Νέας Υόρκης η οποία έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό δάσος, με επτά διαφορετικά φυσικά περιβάλλοντα γνωστά ως Liberty
Dome’s Seven Wonders. Alien ή άνθρωπος, ο καθένας είναι στόχο για τον Προφήτη προς την αναζήτησή για τιμωρία. Αξιολόγησε, προσαρμόσου, κάνε την επίθεσή σου και πάρε εκδίκηση!
Κονσόλες: Xbox 360, PlayStation 3 and PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

FIFA 13

Το FIFA 13 αναπαράγει όλο το δράμα και τον αυθορμητισμό του πραγματικού ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι δημιουργεί μια πραγματική μάχη για την κατοχή σε όλο το γήπεδο, προσφέρει ελευθερία και τη δημιουργικότητα στην επίθεση και συνδέει τους fans με τον πυρήνα αθλήματος — αλλά και μεταξύ τους — μέσω του EA SPORTS Football Club.
Κονσόλες: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStationVita, Wii, PC, PlayStation®2, Nintendo 3DS, PSP (PlayStation Portable) system, iPhone, iPad, iPod touch and Android
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο του 2012
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

Madden NFL 13
Το Madden NFL 13 είναι ένας ολοκαίνουριος τίτλος. Κάθε mode, κάθε screen, κάθε pixel έχει ξανά- εφευρεθεί για να μεταφέρει την πιο καινοτόμα, συνδεδεμένη και αυθεντική Madden NFL εμπειρία στην ιστορία του franchise.
Κονσόλες: Xbox 360,PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Αύγουστος του 2012
ESRB Rating: “E” για Όλους

Medal of Honor: Warfighter
Το Medal of Honor: Warfighter τοποθετεί τους παίκτες στην θέση της πιο εκλεκτής αμερικανικής στρατιωτικής ελίτ για να δοκιμαστούν σε πραγματικές τρομοκρατικές επιδρομές. Αυτό αποτελεί το
Tier 1 σε παγκόσμια κλίμακα, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών hotspots στη single-player καμπάνια και παρουσιάζει τους διεθνείς Tier 1 Operators για το multiplayer.
Κονσόλες: Xbox 360, PlayStation 3 and PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Οκτωβρίου του 2012 στην Βόρεια Αμερική 26 Οκτωβρίου του 2012 στην Ευρώπη
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

NBA LIVE 13
Το franchise NBA LIVE κάνει την επιστροφή του με σημαντικές καινοτομίες στο βασικό gameplay, στην παρουσίαση και στην online εμπειρία συνδέοντάς σας με τους φίλους σας και τον πραγματικό κόσμο του μπάσκετ για όλη την σεζόν.
Κονσόλες: Xbox 360 and PlayStation 3
Ημερομηνία κυκλοφορίας: October 2012
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

NCAA Football 13
Για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise,το NCAA Football 13 επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν το επίσημο Heisman Trophy skill set των νικητών σε μία αναζήτηση για την καλύτερη απόδοση όλων των εποχών. Επιπλέον, η μέτρηση των ημερών γίνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω του ESPN Bottom Line ticker και του Studio Updates που συμμετέχει ο νέος αναλυτής, Rece Davis.
Κονσόλες: Xbox 360 and PlayStation 3
Ημερομηνία Κυκλοφορίας : 10 Ιουλίου του 2012
ESRB Rating: “E” για Everyone

NHL 13
Το NHL 13 αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη καινοτομία για την EA SPORTS NHL franchise για αυτή τη γενιά κονσόλων, καθώς προσφέρει σημαντικές καινοτομίες σε επίπεδο παιχνιδιού που αιχμαλωτίζουν την ταχύτητα, τη δημιουργικότητα και τη στρατηγική του ταχύτερου ομαδικού αθλήματος στον κόσμο και παρέχει τους οπαδούς του χόκεϊ νέες εμπειρίες και υπηρεσίες που τους συνδέουν με τους φίλους τους και τον πραγματικό κόσμο του NHL.
Κονσόλες: Xbox 360 and PlayStation 3
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Σεπτεμβρίου του 2012
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

SimCity
Με δυνατότητα μηχανής προσομοίωσης από την GlassBox, το SimCity παίρνει πίσω το στέμμα του ως ο βασιλιάς των παιχνιδιών οικοδόμησης πόλεων. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν την πόλη των ονείρων τους, να συνδεθούν με φίλους και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου καθώς το SimCity φτάνει στα καταστήματα αλλά και μέσω της Origin, τον Φεβρουάριο του 2013.
Κονσόλες: PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φεβρουάριος του 2013
ESRB Rating: “RP” για Rating Pending

Star Wars: The Old Republic
Το άκρως παινεμένο, ΜΜΟ από την BioWare και την LucasArts θα συνεχίσει να επεκτείνεται το 2012, με νέο περιεχόμενο και εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά όπως ζήτησαν οι fans – με περισσότερο PvP, με ομαδικές μάχες μεγαλύτερου επιπέδου, με νέα social χαρακτηριστικά και με νέες ιστορίες για τους παίκτες να εξερευνήσουν.
Κονσόλες: PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Άμεσα διαθέσιμο
ESRB Rating: “T” για Teen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC