Οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις Ομπάμα-Ρόμνεϊ στο YouTube

Οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις Ομπάμα-Ρόμνεϊ στο YouTube
 
Η ιστοσελίδα ανάρτησης και κοινοποίησης βίντεο YouTube ανακοίνωσε πως θα αναμεταδώσει απ’ ευθείας στο Διαδίκτυο τις τρεις τηλεοπτικές αναμετρήσεις των δύο υποψηφίων για την αμερικανική προεδρία Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ, καθώς και την αντίστοιχη αναμέτρηση των υποψηφίων αντιπροέδρων τους.

Η πρώτη αναμέτρηση των Ομπάμα και Ρόμνεϊ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης, τοπική ώρα (Πέμπτη 04:00 ώρα Ελλάδος), στο Ντένβερ του Κολοράδο.

«Δεν έχει σημασία που βρισκόσαστε στον πλανήτη και δεν έχει σημασία με ποιόν τρόπο έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να παραστείτε στα πιο σημαντικά γεγονότα της προεκλογικής εκστρατείας του 2012 μέσω του YouTube», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ιστότοπος, ιδιοκτησίας της Google, τον οποίο είχε εξαγοράσει το 2006 έναντι 1,65 δισ. δολαρίων.

Εκτός από το ντιμπέιτ της Τετάρτης, το YouTube θα αναμεταδώσει την αντίστοιχη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων αντιπροέδρων Τζο Μπάιντεν και Πολ Ράιαν, στις 11 Οκτωβρίου, όπως και τις άλλες δύο αναμετρήσεις των Ομπάμα και Ρόμνεϊ στις 16 και 22 Οκτωβρίου.

«Οι τέσσερις αναμετρήσεις είναι οι μόνες ευκαιρίες να δει κάποιος τους τέσσερις υποψήφιους να αντιπαρατίθενται άμεσα και να τους δει να διασταυρώνουν τις απόψεις τους στα πιο σημαντικά προβλήματα, από αυτό της ανεργίας έως την οικονομία, διαμέσου της μελλοντικής πολιτικής για τη Μέση Ανατολή», τονίζει στην ίδια ανακοίνωση το YouTube.

Στο πλαίσιο των αναμετρήσεων αυτών, το YouTube θα θέσει στη διάθεση κάθε χρήστη τα σχόλια και τις αναλύσεις των οκτώ συνεταίρων του, που θα το πλαισιώσουν ειδικά για τις εκλογές, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το ABC News, οι New York Times και η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελετών Pew κατά τη διάρκεια των 15 μηνών, που καλύπτουν το 2011 και το πρώτο τρίμηνο του 2012, οι πιο συχνές αναζητήσεις στο YouTube αφορούσαν βίντεο που είχαν σχέση με την επικαιρότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC