Οι τρελές ερωτήσεις που κάνει το Facebook σε έναν υποψήφιο για πρόσληψη

Οι τρελές ερωτήσεις που κάνει το Facebook σε έναν υποψήφιο για πρόσληψη

Θεωρείται ένας εργασιακός παράδεισος. Στην «πύλη» του όμως θα πρέπει κάποιος να απαντήσει κάποιες πραγματικά περίεργες ερωτήσεις προκειμένου να καταφέρει να τη διαβεί.

Ερωτήσεις κρίσεως, γρίφοι αλλά και απορίες… λευκώματος της εφηβικής ηλικίας μπορεί να κληθούν να απαντήσουν οι υποψήφιοι για μία θέση στο Facebook. Το Business Insider βρήκε τις πιο περίεργες από αυτές.

«Αν σχεδιάζατε ξανά ένα ΑΤΜ, πώς θα το κάνατε;»

«Πόσες γενέθλιες αναρτήσεις υπάρχουν στο Facebook σε μία ημέρα;»

«Πόσο θα χρεώνατε για να πλύνετε κάθε παράθυρο που υπάρχει στο Σιάτλ;»

«Πόσα χρήματα ξοδεύονται στο ίντερνετ;»

«Πώς θα σχεδιάζατε ένα πιο απλό τηλεχειριστήριο τηλεόρασης;»

«Εχετε δύο λάμπες σε ένα κτίριο 100 ορόφων. Θέλετε να βρείτε από ποιο όροφο θα έσπαγαν αν έπεφταν. Βρείτε τον όροφο με τις λιγότερες δυνατές πτώσεις».

«Πόσες ηλεκτρικές σκούπες υπάρχουν στις ΗΠΑ;»

«Πώς θα φτιάχνατε ένα Facebook για τυφλούς ανθρώπους;»

«Ενας Ρώσος γκάνγκστερ στα απαγάγει. Βάζει δύο σφαίρες σε διαδοχική σειρά σε ένα άδειο εξάσφαιρο ρεβόλβερ, το γυρίζει, σας σημαδεύει στο κεφάλι και πυροβολεί. Κλικ. Είστε ακόμη ζωντανός. Μετά σας ρωτάει αν θέλετε να το γυρίσει ξανά και να πυροβολήσει ή να τραβήξει τη σκανδάλη. Για κάθε επιλογή, ποια είναι η πιθανότητα να πυροβοληθείτε;»

«Αν ήσασταν ζώο, ποιο θα ήσασταν και γιατί;»

«Σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Facebook. Τι κάνετε με αυτά;»

«25 άλογα κούρσας, χωρίς χρονόμετρο, 5 διαδρομές. Βρίτε τα τρία πιο γρήγορα με τις λιγότερες δυνατές κούρσες».

«Ετοιμάζεστε να μπείτε σε πτήση για το Σιάτλ. Θέλετε να ξέρετε αν πρέπει να πάρετε ομπρέλα. Τηλεφωνείτε σε 3 φίλους που ζουν εκεί και τους ρωτάτε ξεχωριστά αν βρέχει. Κάθε ένας τους έχει 2/3 πιθανότητες να λέει αλήθεια και 1/3 να λέει ψέματα. Και οι τρεις απαντούν ότι βρέχει. Ποια είναι η πιθανότητα να βρέχει πράγματι στο Σιάτλ;»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC