Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη των Windows Phone 8

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη των Windows Phone 8
 
Μετά από περίπου ένα χρόνο ανάπτυξης, τα Windows Phone 8 είναι σχεδόν έτοιμα για την κυκλοφορία τους. Microsoft ξεκίνησε ήδη την διάθεση της RTM έκδοσης στους κατασκευαστές προκειμένου να την ενσωματώσουν στις συσκευές τους αλλά και να αναφέρουν στην εταιρεία τυχόν bugs ή ασυμβατότητες της τελευταίας στιγμής.

Τα Windows Phone 8 βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης από το 2011, λίγο μετά την κυκλοφορία της προηγούμενης έκδοσης του λειτουργικού με την κωδική ονομασία «Mango». Κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η υποστήριξη πολλών πυρήνων, καρτών microSD, NFC καθώς και ο νέος NT kernel, χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στο λειτουργικό να ανταγωνιστεί τόσο το Android όσο και το iOS.

Το επόμενο στάδιο, η διάθεση του λειτουργικού στους παρόχους αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ενώ οι πρώτες συσκευές θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα στις αρχές Νοεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC