Ολοκληρώθηκε και επίσημα η εξαγορά του Instagram από τη Facebook

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η εξαγορά του Instagram από τη Facebook

Όσοι είχατε μια κρυφή ελπίδα ότι θα μπορούσε να “στραβώσει” η εξαγορά του Instagram από τη Facebook, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο έναντι $1 δισ. και μέχρι σήμερα περίμενε την έγκριση των αρμοδίων αρχών, τότε την απωλέσατε και αυτήν αφού οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν από κοινού ότι η εξαγορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Mike Schroepfer, αντιπρόεδρος του Facebook στον τομέα Engineering,

“Το Instagram θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες στην κοινότητα που έχει δημιουργήσει και θα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του χρησιμοποιώντας τη δομή και την ισχυρή ομάδα engineering του Facebook, ενώ σε συνεργασία με την ομάδα του Instagram θα εργαστούμε επάνω στη βελτίωση της υπηρεσίας για φορητές συσκευές”

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Instagram θα μετακομίσει στα γραφεία του Facebook στο Menlo Park, ενώ η Facebook υποσχέθηκε ότι η εφαρμογή Instagram θα συνεχίσει να υφίσταται ξεχωριστά από αυτήν του Facebook.

[Facebook, Instagram]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC