Όταν το smartphone μετατρέπεται σε πολυεργαλείο

Όταν το smartphone μετατρέπεται σε πολυεργαλείο
 
Η εφαρμογή Smart Tools σάς επιτρέπει να μετράτε μήκος, γωνίες, ύψος απόσταση, κατεύθυνση, ήχο ακόμα και δονήσεις μέσω του Android κινητού σας με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια, τουλάχιστον δεδομένων των συνθηκών.

Περιλαμβάνει συνολικά 15 εργαλεία σε πέντε κατηγορίες, ανάμεσά τους χάρακα, μοιρογνωμόνιο, φακό κλινόμετρο, μετρητή απόστασης, πυξίδα, ανιχνευτή μετάλλων, αλφάδι καθώς και μετρητή δονήσεων (στην κλίμακα Mercalli) και ντεσιμπελόμετρο.

Μπορεί βέβαια η ακρίβειά της στις μετρήσεις των εργαλείων να είναι ικανοποιητική, δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με επαγγελματικά εργαλεία. Για τον ερασιτέχνη πάντως, ή για κάποιον που χρειάζεται να πάρει μια μέτρηση στα γρήγορα θα λέγαμε πως είναι ιδανική.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_940.jpeg?w=1110

Την εφαρμογή θα την βρείτε στο Play Store στην τιμή των 1,8 ευρώ, ενώ αν δεν θέλετε να ξοδευτείτε (ή απλά θέλετε να τη δοκιμάσετε) κάποια μεμονωμένα εργαλεία όπως ο χάρακας, το μοιρογνωμόνιο, ο ανιχνευτής μετάλλων, το σεισμόμετρο και το ντεσιμπελόμετρο κυκλοφορούν δωρεάν από την Smart Tools.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1039.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1149.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC