Ουρές στο κατάστημα της VAGANZA στο Κολωνάκι για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου! (PHOTOS)

Ουρές στο κατάστημα της VAGANZA στο Κολωνάκι για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου! (PHOTOS)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Στην Ελλάδα της κρίσης συμπολίτες μας στήθηκαν από τα ξημερώματα σε γνωστό κατάστημα οπτικών στο Κολωνάκι, προκειμένου να αποκτήσουν ένα πολυπόθητο ζευγάρι γυαλιών ηλίου της Καλιφορνέζικης φίρμας VAGANZA!

Οι επίδοξοι αγοραστές σχημάτισαν ουρά πολλών μέτρων ώρες πριν το άνοιγμα του καταστήματος, αφού ήθελαν να είναι από τους πρώτους που θα φορέσουν ένα από τα νέα ζευγάρι της εταιρείας που κάνει πάταγο φέτος το καλοκαίρι.

«Δεν είναι μόνο η ανυπομονησία του κόσμου για τα VAGANZA πιστεύω, όσο ότι αντί για 100 ή 150 ευρώ που κοστίζουν κανονικά αυτά τα γυαλιά, η εταιρεία τα προσφέρει για τις πρώτες ημέρες που διατίθονται στην Ελλάδα ακόμη και με 35€! Έτσι ο κόσμος ήρθε από το πρωί γιατί φοβόντουσαν πως θα εξαντληθούν αλλά και για να κερδίσει χρήματα» δηλώνει ο υπεύθυνος του καταστήματος οπτικών.

Αρκετοί ωστόσο δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τελικά τα γυαλιά, αφού λόγω της κοσμοσυρροής δεν ήταν δυνατό να εξυπηρετηθούν όλοι, με την εταιρεία ωστόσο να ενημερώνει πως ολόκληρη η καλοκαιρινή συλλογή θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη για λίγες ημέρες στις πολύ χαμηλές τιμές και από το Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα του οίκου στη διεύθυνση www.vaganza.gr 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC