Πάνω από 70 ώρες περιεχομένου ανεβαίνει στο YouTube ανά λεπτό

Πάνω από 70 ώρες περιεχομένου ανεβαίνει στο YouTube ανά λεπτό
 

Δεν λέει να σταματήσει η ανάπτυξη του YouTube. Η δημοφιλέστερη υπηρεσία προβολής βίντεο στον κόσμο, επτά χρόνια μετά την ίδρυση της δεν έχει απλώς μεγάλο μέγεθος αλλά κυριολεκτικά έχει γιγαντωθεί.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι κάθε λεπτό που περνάει οι χρήστες ανεβάζουν στο YouTube βίντεο διάρκειας 72 ωρών. Αν και ως μέγεθος είναι από μόνο του εντυπωσιακό, αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι μόλις 8 μήνες πριν ο αριθμός αυτός ήταν μόνο 48 ώρες.

Σε ότι αφορά την προβολή των βίντεο αυτών τώρα, εκεί οι αριθμοί είναι ακόμη πιο εξωπραγματικοί. Κάθε μήνα 800 εκατομμύρια άτομα επισκέπτονται την υπηρεσία και παρακολουθούν βίντεο συνολικής διάρκειας 3 δισεκατομμυρίων ωρών.

Μάλιστα σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά οι πιο πάνω αριθμοί στο μέλλον θα είναι ακόμη μεγαλύτερο καθώς το site δεν μένει σταθερό αλλά συνεχίζει να αναπτύσσεται με ρυθμούς της τάξης του 20-25%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC