Παρακολουθείστε το Virtual Launch του Visual Studio 2013 και μεταμορφώστε την επιχείρησή σας!

Παρακολουθείστε το Virtual Launch του Visual Studio 2013 και μεταμορφώστε την επιχείρησή σας!

Κάθε εφαρμογή, πρέπει να λειτουργεί άψογα και αδιάσπαστα από κάθε είδους συσκευή. Το Visual Studio 2013 σας εξοπλίζει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εργαλεία και προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε, να δοκιμάσετε και να υποστηρίξετε εφαρμογές υπηρεσιών.

Αναπτύξτε μια νέα γενιά σύγχρονων εφαρμογών δημιουργώντας  πλούσιες εμπειρίες σε όλες τις συσκευές των Windows και προσαρμόζοντας τις ανάγκες σας σε πρότυπα, browsers, υπηρεσίες και υποδομές. Μετατρέψτε τον κύκλο ζωής μιας εφαρμογής και εξοικονομήστε χρόνο αξιοποιώντας πόρους και συνδυάζοντας ομάδες αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα μειώστε ρίσκα με ολοκληρωμένες λύσεις και εργαλεία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα καινούρια χαρακτηριστικά που φέρνει το Visual Studio 2013 παρακολουθείστε ζωντανά το Virtual Launch την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 17:00 μ.μ. κάνοντας κλικ εδώ: http://events.visualstudio.com/ .

Για φοιτητές τα εργαλεία του Visual Studio προσφέρονται δωρεάν μέσα από το πρόγραμμα Dreamspark (www.dreamspark.com, http://studentguru.gr/p/dreamspark-premium.aspx ). Αντίστοιχα  για startups που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ένταξης, τα εργαλεία προσφέρονται δωρεάν για 3 χρόνια μέσα από το πρόγραμμα BizSpark ( www.bizspark.com )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC