Παράνοια: Σύγχρονα ρομπότ κάνουν pole dancing και προσφέρονται για «θέαμα» στο χώρο σας ή αλλού

Παράνοια: Σύγχρονα ρομπότ κάνουν pole dancing και προσφέρονται για «θέαμα» στο χώρο σας ή αλλού

Υπάρχουν πολλά είδη ρομπότ στις μέρες μας, αυτά που κάνουν εγχειρήσεις σε ασθενείς, ρομπότ που επισκευάζουν αυτοκίνητα και τώρα … ρομπότ που χορεύουν τον πιο αισθησιακό χορό για τα μάτια σας μόνο, το pole dancing.

Η γερμανική εταιρία Tobit Software δημιούργησε ένα ζευγάρι ρομπότ strippers, την Tess και την Lexy, και τα παρουσίασαν στο Ανόβερο της Γερμανίας. Οι δύο αισθησιακές χορεύτριες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε κάθε φορά που δείχνουν τις ικανότητες τους στον στύλο, να ανάβει ένας led φωτισμός στην θέση, που θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται το κεφάλι.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι η μουσική που τους συνοδεύει, καθώς ρόλο DJ έχει ένα ακόμη ρομπότ, που βρίσκεται πάνω στην σκηνή, και παράγει τα beats του χορού από το ενσωματωμένο μεγάφωνο που υπάρχει στο «κεφάλι» του.

Οι «χορεύτριες», σύμφωνα με το cnet.com, σχεδιάστηκαν από τον Giles Walker με ίδια μπαταρία των 12V και μπορούν να κινούνται μέσω τηλεχειρισμού ενσωματωμένου σε υπολογιστές ή smartphones, που υποστηρίζουν Android λογισμικό.

Ωστόσο, για όσους έχουν την οικονομική άνεση και ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν στην συλλογή τους ένα ρομπότ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού θα κοστίζει 28.354 ευρώ. Αυτή όμως δεν θα είναι η τελική τιμή, αφού στο ποσό δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο προσωπικός χορός.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC