Παρουσιάστηκαν τα νέα MS Office 2013 και Office 365

Παρουσιάστηκαν τα νέα MS Office 2013 και Office 365

Η Microsoft ανακοίνωσε την επόμενη γενιά της Office σουίτας της. Πρόκειται για το Office 2013, όσον αφορά την desktop έκδοση και το Office 365, το ποίο θα έχει τις ίδιες υπηρεσίες, θα είναι συνδρομητικό και θα έχει ολοκλήρωση με το SkyDrive, την cloud υπηρεσία της εταιρείας.

 

Η σουίτα περιλαμβάνει όλες τις νέες ανασχεδιασμένες εκδόσεις των Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote και μερικές ακόμη εφαρμογές, οι οποίες δείχνουν φιλικότερες και “εξυπνότερες”.

 

Οι μεγαλύτερες αλλαγές στο Office 2013, είναι η ενσωμάτωση με το SkyDrive και η λειτουργία σε πλήθος διαφορετικών συσκευών. Η σουίτα λειτουργεί εκτός από PC και tablets που τρέχουν Windows 8, καθώς και σε Windows τηλέφωνα.

 

Ως προς τις dekstop εκδόσεις, η σουίτα θα τρέχει μόνο σε Windows 7 και Windows 8, αφού δεν υποστηρίζονται τα Windows XP, ούτε και τα Vista. Επίσης, θα υπάρχει και έκδοση για Mac, διαθέσιμη με το λανσάρισμα των προϊόντων.

 

Η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα είναι διαθέσιμη η σουίτα στην αγορά, ούτε τις τιμές πώλησης των πακέτων και των συνδρομών. 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC