Παρουσιάζεται αύριο το μικρότερο Galaxy S III

Παρουσιάζεται αύριο το μικρότερο Galaxy S III
 
Μια μικρότερη έκδοση του κορυφαίου κινητού της Samsung, Galaxy S III, ετοιμάζεται να παρουσιάσει αύριο η κορεατική εταιρεία, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν ήδη κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με τον J.K. Shin, πρόεδρο του τμήματος κινητών της Samsung, το Galaxy S III Mini, όπως πιστεύεται ότι θα ονομάζεται, θα έχει οθόνη 4 ιντσών, ίδια με αυτή του iPhone 5.

Πέρα από τη διαφοροποίηση στο μέγεθος, τα βασικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου θα είναι παρόμοια με αυτά της συσκευής που κυκλοφορεί και παρουσιάστηκε στα τέλη Μαΐου.

«Προβλέπουμε ότι θα υπάρχει ζήτηση για τη συσκευή 4 ιντσών στην ευρωπαϊκή αγορά», σημείωσε ο Shin, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την τιμή του μοντέλου.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ανέφερε πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα «entry-level τηλέφωνο», μας προδιαθέτει ότι θα κινηθεί στα επίπεδα της υπάρχουσας συσκευής.

Η παρουσίαση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στη Φρανκφούρτη.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_954.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1033.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1121.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC