Πιο πιθανοί μαζικοί δολοφόνοι αυτοί που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook

Πιο πιθανοί μαζικοί δολοφόνοι αυτοί που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας Tagesspiegel.de, πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι όσοι απέχουν από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι μαζικοί δολοφόνοι από αυτούς που έχουν λογαριασμό.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι αυτοί που επιλέγουν να μη μοιράζονται τα δεδομένα τους online είναι ύποπτοι, παρουσιάζουν αυξημένο ρίσκο για την επίδειξη βίαιης συμπεριφοράς και οι εργοδότες θα πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτικοί με την πρόσληψή τους.

Για του λόγου του αληθές, αυτή τη στιγμή το Facebook μετρά περισσότερους από 955 εκατομμύρια χρήστες. Ωστόσο, ούτε ο Νορβηγός σκοπευτής Anders Breivik ούτε ο πρόσφατος δολοφόνος του Ντένβερ, James Holmes, είχαν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο, χώρις φυσικά, κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν Facebook κρύβουν μέσα τους ένα στυγερό εγκληματία…

[via Tagesspiegel]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC