Πλησιάζει η παρουσίαση του Aiki

Πλησιάζει η παρουσίαση του Aiki
 

Αν και οι πλέον γνωστές κορεατικές εταιρείες είναι οι Samsung και LG, φυσικά δεν είναι οι μόνες. Έτσι και η Xtreamer που μέχρι τώρα δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή HTPCs, συστημάτων αποθήκευσης NAS και media streamers, πρόκειται να παρουσιάσει το δικό της smartphone, το οποίο διακηρύσσει ότι θα φέρει την επανάσταση στο θέμα του κόστους των συσκευών αυτών.

Μέχρι τώρα δεν έχουν δοθεί ιδιαίτερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εκτός από το ότι θα λέγεται Xtreamer Aiki, θα έχει οθόνη 5”, λειτουργικό Android 4.0.3 ICS, κάμερα 5MP με LED flash, εμπρόσθια κάμερα, «πολύ ισχυρή» μπαταρία και dualSIM.

Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία το Xtreamer Aiki θα είναι rooted εξαρχής δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να το παραμετροποιήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC