Ποιά μάρκα αυτοκινήτων ψάχνουν περισσότερο στο Google;

Ποιά μάρκα αυτοκινήτων ψάχνουν περισσότερο στο Google;

Η εταιρεία Veygo δημοσίευσε μία λίστα με στοιχεία της Google, η οποία δείχνει πως η Toyota αποτελεί τον πρώτο, σε αναζήτηση, κατασκευαστή αυτοκινήτων, δίνοντας το στίγμα της επιτυχημένης εμπορικής πορείας της ιαπωνικής φίρμας.

Με βάση τα στοιχεία της Google για το προηγούμενο έτος, η Toyota βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων σε 57 από τις συνολικά 171 χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ν. Αφρική και η Φινλανδία. Μετρώντας τις αναζητήσεις ανά μήνα, η Toyota είχε μέσο όρο 7,8 εκατομμύρια «χτυπήματα», συγκρινόμενη με τη Honda (7 εκατομμύρια) και τη Ford (6,4 εκατομμύρια).

Στη δεύτερη θέση της λίστας των περισσότερων αναζητήσεων στο Google, βρίσκεται η BMW, έχοντας την πρωτιά σε 25 χώρες, ακολουθούμενη από την Mercedes-Benz με 23 χώρες. Τα περίεργα της λίστας αφορούν την Lamborghini, με τον Ιταλό κατασκευαστή να βρίσκεται στην κορυφή της Google σε 12 χώρες, ενώ η Tesla κατόρθωσε να αποτελεί τον No1 κατασκευαστή σε 7 χώρες, ανάμεσά τους, όπως είναι λογικό, η Νορβηγία και η Ολλανδία. Και οι προαναφερθείσες εταιρείες, παρά το γεγονός ότι διαθέτουν περιορισμένη παραγωγή μοντέλων, βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την Pagani, που βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC