Ποια θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PS4

Ποια θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PS4
 
Δυστυχώς το Playstation 4 θα αργήσει πολύ ακόμη να εμφανιστεί στην αγορά. Οι πιο πολλές πληροφορίες το τοποθετούν στις αρχές ή τα μέσα του 2014 ενώ οποιαδήποτε σκέψη για νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2013 θεωρείται απίθανη.

Παρόλα αυτά, όπως θα περίμενε κανείς, η φημολογία γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι ιδιαίτερα έντονη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν η νέα κονσόλα της Sony θα διαθέτει 10GB μνήμης RAM και 10GB μνήμης βίντεο. Η GPU της θα είναι βασισμένη στην αρχιτεκτονική Kepler της Nvidia, ενώ η ανάλυση της συσκευής θα φτάνει τα 3840×2160 για 2D παιχνίδια ενώ στα 3D θα είναι μέχρι 1080p κάνοντας χρήση δύο τσιπ γραφικών της Nvidia. Επίσης θα αναγνωρίζει τίτλους τόσο του PS3 όσο και των PS2 και PS1 χωρίς πρόβλημα.

Βέβαια όπως είναι φυσικό η ίδια η Sony δεν έχει κάνει κανένα σχετικό σχόλιο. Οπότε δεν γνωρίζουμε κατά πόσον οι πληροφορίες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC