Πως να αναιρέσετε ένα λάθος mail που μόλις στείλατε

Πως να αναιρέσετε ένα λάθος mail που μόλις στείλατε

Δυστυχώς μόλις πατήσατε αποστολή! Το mail που θέλατε να στείλετε στην κοπέλα σας, ταξιδεύει για το γραμματοκιβώτιο του αφεντικού σας κι εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα!

Όταν στέλνετε κατά λάθος ένα mail που δεν θα έπρεπε ποτέ να έχετε στείλει είτε πρόκειται για αποστολή μηνύματος είτε για λανθασμένη απάντηση. Όταν νιώθετε ότι σας χτυπάει στο στήθος μια σουβλιά… μετάνοιας!

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ο τρόπος για να προστατέψετε τον εαυτό σας από ανεπιθύμητες αποστολές. Γνωρίστε την Αναίρεση Αποστολής του Gmail (Gmail’s Undo Send).

H συγκεκριμένη επιλογή σας δίνει τη δυνατότητα να γλιτώσετε τα χειρότερα, αναιρώντας μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τη λανθασμένη σας αποστολή. Ένα κουμπί που σίγουρα σας βγάζει από τη δύσκολη θέση, διώχνοντας κάθε αίσθηση ντροπής ή αμηχανίας…

Δείτε τα βήματα από τα εργαλεία του Gmail έως την ειδοποίηση που ενεργοποιείται και πλέον ισχύει για κάθε επόμενο mail που θα στέλνετε:

1 – Παξιμάδι λειτουργιών

screen_shot_2013-12-03_at_6.56.49_pm

2 – Ρυθμίσεις – Ενεργοποίηση -> Κατηγορία: Εργαστήρια

screen_shot_2013-12-03_at_7.35.43_pm

3 – Εφαρμογή – Ενεργοποίηση αναίρεσης αποστολής

screen_shot_2013-12-03_at_7.29.43_pm

4 Ειδοποίηση στα Εισερχόμενα

screen_shot_2013-12-03_at_7.45.20_pm

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC