Πώς να εξαφανίσετε τα ίχνη σας από το internet

Πώς να εξαφανίσετε τα ίχνη σας από το internet

Με τις ειδήσεις περί παρακολουθήσεων των προσωπικών λογαριασμών πολλοί άνθρωποι έχουν νιώσει την ανάγκη να απομακρυνθούν από την καθημερινή online έκθεση μέσω των social media ή άλλων σελίδων. Πόσο εφικτό είναι όμως κάτι τέτοιο;

Οι αποκαλύψεις προσωπικών μας στοιχείων μπορούν να μας εκθέσουν σε πολλαπλούς κινδύνους, είτε επαγγελματικούς είτε προσωπικούς, όμως, σύμφωνα με το digitallife, ακόμη και εκ των υστέρων υπάρχει τρόπος να επανορθώσουμε.

Η αγγλική «Who is Hosting This» δημοσίευσε πρόσφατα ένα σχετικό και άκρως ενδιαφέρον blog post, με ένα εκπληκτικό infographic, που περιλαμβάνει έναν εύκολο οδηγό για το πώς μπορείτε να εξαφανίσετε τα ίχνη σας online, στις περιπτώσεις που δεν επιθυμείτε να βρίσκονται εκτεθειμένα σε αδιάκριτα βλέμματα.

Από τη διαγραφή λογαριασμών που δε χρησιμοποιείτε, μέχρι την εξαφάνιση «ξεχασμένων» πληροφοριών από blogs και άλλες υπηρεσίες και την διαγραφή αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης, το infographic αυτό είναι ένας θησαυρός πληροφοριών. Δείτε το παρακάτω:

how-to-disappear-online

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC