Πως να γλιτώσετε από τις διαφημίσεις του Youtube! (Video)

Πως να γλιτώσετε από τις διαφημίσεις του Youtube! (Video)

Βαρεθήκατε να βλέπετε συνεχώς διαφημίσεις στο Youtube;

Mην ανησυχείτε… Υπάρχει τρόπος να γλιτώσετε από αυτές και να απολαύσετε το βίντεο που επιθυμείτε…

Ο τρόπος δεν είναι τόσο εύκολος για μη προχωρημένους χρήστες, όμως οι αναγνώστες του TechIT.gr πιστεύουμε πως μπορούν άνετα να το φέρουν εις πέρας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την κονσόλα προγραμματιστή στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα.

Πως θα γίνει αυτό; Σε Chrome, Opera, και Firefox, πατώντας Ctrl + Shift + I σας ανοίγει τα εργαλεία του προγραμματιστή. Στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα Console.

Πατώντας Ctrl + Shift + J και στα τρία προγράμματα περιήγησης,(Chrome, Opera, Firefox),όποιον και ανα χρησιμοποιείτε θα σας μεταφέρει κατευθείαν στην κονσόλα.

Για τον Internet Explorer, θα πρέπει να πατήστε το πλήκτρο F12 και να επιλέξτε την καρτέλα Console,ενώ στο Safari, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τα εργαλεία του προγραμματιστή.

Αφού ανοίξτε την κονσόλα απλά επικολλήστε των κώδικα που βρίσκεται ανάμεσα από τα εισαγωγικά:

“document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=oKckVSqvaGw; path=/; domain=.youtube.com”;window.location.reload();”

Για να επανέλθετε στο κανονικό YouTube με τις διαφημίσεις, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα και απλά επικολλήστε τον παρακάτω κώδικα που βρίσκεται μέσα στα εισαγωγικά:

“document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=; path=/; domain=.youtube.com”;window.location.reload();”

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC