Πώς να σώσετε ένα βαρετό ραντεβού – Μία από τις απίθανες εφαρμογές που παρουσίασαν νεαροί Ελληνες

Πώς να σώσετε ένα βαρετό ραντεβού – Μία από τις απίθανες εφαρμογές που παρουσίασαν νεαροί Ελληνες

Βενιαμίν επιχειρηματίες, μαθητές και πρωτοετείς φοιτητές, συγκεντρώθηκαν στο «Egg» στα πλαίσια του Start Up Youth παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, το 1ο Start Up Weekend Youth που πραγματοποιήθηκε στον χώρο «επώασης» νεοφυών επιχειρήσεων, «Egg», το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν απίστευτες εφαρμογές με εμπνευστές μαθητές και φοιτητές νεαρής ηλικίας που βγάζουν το χρήστη από μία δύσκολη κατάσταση, ή μπορούν ακόμη και να σώσουν ζωές.

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή ήταν το «Awkward» που σας δίνει ιδέες για να «σώσετε» ένα βαρετό ραντεβού, ή ακόμη και να φύγετε διακριτικά από αυτό χρησιμοποιώντας την κατηγορία «δικαιολογίες», τις οποίες στο μέλλον, οι εμπνευστές της εφαρμογής, σκοπεύουν να εξελίξουν για εργαζόμενους που αργούν στη δουλειά, ή μαθητές που δεν είναι συνεπείς.

Μία εφαρμογή που θα σώσει ζωές είναι και το e-geia, που βραβεύθηκε ως εκείνη με την καλύτερη επιχειρηματική προοπτική, είναι η δημιουργία ενός βραχιολιού από καουτσούκ με ένα μεταλλικό τετράγωνο, στο οποίο θα βρίσκεται ηλεκτρονικά όλο το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς, ώστε να έχει άμεση πρόσβαση ο θεράπων ιατρός σε μια έκτακτη περίσταση, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας οικείου προσώπου.

Αλλες εφαρμογές που ξεχώρισαν ήταν το Active Citizen, που προσφέρει τη δυνατότητα στους δημότες σε ζωντανό χρόνο να καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα σε έναν δήμο, ενώ στις ανάγκες της γενιάς της εστίασε η τέταρτη ομάδα, με την εφαρμογή Studinnov, που θα φέρνει σε επαφή εταιρείες με μαθητές και φοιτητές με επιχειρηματικές ανησυχίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC