Πότε περιμένουμε το νέο iPhone 12

Πότε περιμένουμε το νέο iPhone 12

Το νέο και αναμενόμενο iPhone 12 δεν θα κυκλοφορήσει, όπως όλα δείχνουν, τον Σεπτέμβριο, όπως κάνει δηλαδή συνήθως η Αpple.

Σύμφωνα πάντως με μια νέα έκθεση του Nikkei Asian Review, δεν θα καθυστερήσει και πάρα πολύ, όπως ήθελαν οι φήμες.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το μέσο, και οι 4 νέες εκδοχές του iPhone 12 θα καθυστερήσουν 1-2 μήνες, εξαιτίας των κενών που δημιουργήθηκαν στην αγορά λόγω της πανδημίας.

Δεν θα αργήσει όμως τόσο το νέο iPhone ώστε να βγει τη νέα χρονιά, όπως ήθελαν πολλοί.

Σύμφωνα με το Nikkei, η Apple «κάνει ό,τι μπορεί για να μειώσει τις καθυστερήσεις». Το τοπίο δεν είναι πάντως τόσο ξεκάθαρο, καθώς ο τελικός σχεδιασμός για κάποια τμήματα του smartphone «δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα».

Η έκθεση λέει χαρακτηριστικά ότι τα εξαρτήματα του δικτύου 5G ευθύνονται περαιτέρω για την καθυστέρηση. Το μεγάλο μοντέλο του iPhone 12 είναι κατά 2 μήνες πίσω στο πρόγραμμα, αυτό που χρησιμοποιεί το γρήγορο 5G δίκτυο δηλαδή, ενώ τα άλλα μοντέλα είναι 1-1,5 μήνα πίσω.

Όσο για τα 4 νέα iPhones που καταφτάνουν μέσα στο 2020, θα είναι δύο φτηνότερα μοντέλα, με οθόνες 5,4 και 6,1 ιντσών, και δύο ακριβότερα με οθόνες 6,1 και 6,7 ιντσών, refresh rate στα 120Hz και συνδεσιμότητα 5G.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC